U bent hier

/
Advies van de sekscoach
Home
Advies van de sekscoach
roken-pil

Roken en de pil

Ik combineer mijn studies met een job in de horeca. Door de drukte vergeet ik weleens mijn pil te nemen. Nu denken we eraan om van anticonceptiemiddel te veranderen. Welk middel is betrouwbaar?
mijn-vriendin-laat-vaginale-scheetjes

Mijn vriendin laat vaginale scheetjes

Ik heb een beetje een gênant vraagje. Als ik seks heb met mijn vriendin, lijkt het alsof ze kleine scheetjes laat... Scheetjes die uit haar vagina komen. Tja, ik weet niet hoe ik het anders moet uitleggen...
is-vingeren-normaal

Is vingeren normaal?

Hoi, ik ben een meisje van 12 jaar. Ik heb vriendinnen die zich soms vingeren. Ze zeggen dat het zalig is en dat het je zekerder maakt over seks.
Ik-geniet-niet-met-een-condoom

Ik geniet niet met een condoom

Als ik met een condoom vrij, ben ik minder gevoelig en geniet ik minder. Mijn lief vindt het wel leuk dat ik het met condoom langer kan uithouden, maar als ik een orgasme krijg dan is dit minder heftig. Bestaan er veilige condooms die mijn genot niet beperken?
overstappen-naar-vaginale-ring

Overstappen naar de vaginale ring

Ik zou graag overstappen van de pil naar de vaginale ring, maar ik ben nog steeds niet 100% overtuigd. Kunnen jullie de voor- en nadelen op een rijtje zetten?
zou-anale-seks-pijn-doen

Zou anale seks pijn doen?

Ik heb al een aantal jaar een vaste vriend en we hebben een fantastisch en gevarieerd seksleven. Mijn vriend zou graag eens anale seks willen uitproberen...

Pagina's