Skip to content

WAT IS HET BESTE STANDJE VOOR DE EERSTE KEER?

Er bestaat niet zoiets als het makkelijkste standje, maar het missionarisstandje wordt vaak aangeraden voor de eerste keer.

eerste keerHet is normaal dat jullie de eerste keer niet voor het meest acrobatische standje gaan.

Het missionarisstandje is het standje waarbij het meisje op haar rug ligt, haar benen geopend.
De jongen komt dan op het meisje liggen, terwijl hij lichtjes steunt op zijn knieën en ellebogen, zodat zijn gewicht niet volledig op je komt te liggen. Zijn jullie twee jongens en willen jullie de eerste maal anale seks, dan kan je ook dat standje gebruiken.

Het aangename is dat dit standje kan voortvloeien uit het voorspel, waarbij je elkaar kan kussen, knuffelen, strelen…

Het voordeel van dit standje is dat je als meisje met de hand de penis van de jongen naar je vagina kan brengen en hem helpen. Je kan meteen ook aangeven dat hij zachtjes aan doet en op jouw tempo naar binnen gaat. Bij dit standje kijken jullie ook naar elkaar wat de intimiteit van het moment versterkt, jullie zijn letterlijk dicht bij elkaar. Jullie kunnen elkaar kussen, hij kan je gezicht zachtjes strelen of door je haren gaan.

Het nadeel van dit standje is dat je als meisje moeilijk of niet klaarkomt. Ook bij anale seks zal je als “ontvangende partner” meestal niet klaarkomen. Maar, daarvoor zijn dan weer andere standjes of andere technieken beter.
Een standje waarbij je als meisje makkelijker klaarkomt is het hemelbedstandje. Ook daar is het een beetje zoeken hoe jullie het aangenaam voor elkaar kunnen maken. Bovendien heb je als jongen ook nog je vingers en je tong om een meisje te laten genieten.