U bent hier

/
Advies van de sekscoach
Home
Advies van de sekscoach
Ik kom niet klaar tijdens seks

Ik kom niet klaar tijdens seks

Mijn vriend en ik zijn intussen een jaar samen en gaan ook al een tijdje met elkaar naar bed. Het lukt me echter niet om klaar te komen bij seks. Dit ligt niet aan hem, want bij mijn vorige vriend had ik hetzelfde probleem. 
Is een transgender ook holebi?

Is een transgender ook holebi?

Laatst had ik een discussie met een vriendin over transgenderisme. We waren een jongen van vroeger uit de klas tegen gekomen. Nu ja, jongen, eigenlijk bedoel ik meisje.
Kan ik thuis afspreken met een Tinderdate?

Kan ik thuis afspreken met mijn Tinderdate?

Een tijdje geleden leerde ik een meisje kennen via Tinder. We kunnen goed praten en gaan binnenkort afspreken. Ik ben echter nog nog nooit met een meisje op date geweest en weet niet goed wat te verwachten. Ik heb nu al zenuwen.
Wat is een cervicaal orgasme?

Wat is een cervicaal orgasme?

Op het internet las ik iets over het cervicaal orgasme bij de vrouw. ‘Het ultieme vrouwelijke orgasme’ volgens het artikel. Omdat je hele lichaam ervan in extase gaat.
Help, ik zie er echt niet uit

Help, ik zie er echt niet uit

Ik vind mezelf echt lelijk. Ik ben ten eerste te dik en heb nog steeds last van acné. Soms vermijd ik het zelfs om in de spiegel te kijken. Als ik op televisie, op Instagram of in tijdschriften andere meisjes zie, krijg ik nog meer stress. Ik zal er nooit zo uitzien en voel me hier slecht over. Wat doe ik hiermee?

Pagina's