U bent hier

/
Advies van de sekscoach
Home
Advies van de sekscoach
Is een transgender ook holebi?

Is een transgender ook holebi?

Laatst had ik een discussie met een vriendin over transgenderisme. We waren een jongen van vroeger uit de klas tegen gekomen. Nu ja, jongen, eigenlijk bedoel ik meisje.
Kan ik thuis afspreken met een Tinderdate?

Kan ik thuis afspreken met mijn Tinderdate?

Een tijdje geleden leerde ik een meisje kennen via Tinder. We kunnen goed praten en gaan binnenkort afspreken. Ik ben echter nog nog nooit met een meisje op date geweest en weet niet goed wat te verwachten. 
Wat is een cervicaal orgasme?

Wat is een cervicaal orgasme?

Op het internet las ik iets over het cervicaal orgasme bij de vrouw. ‘Het ultieme vrouwelijke orgasme’ volgens het artikel. Omdat je hele lichaam ervan in extase gaat.
Help, ik zie er echt niet uit

Help, ik zie er echt niet uit

Ik vind mezelf echt lelijk. Ik ben ten eerste te dik en heb nog steeds last van acné. Soms vermijd ik het zelfs om in de spiegel te kijken. Als ik op televisie, op Instagram of in tijdschriften andere meisjes zie, krijg ik nog meer stress. Ik zal er nooit zo uitzien en voel me hier slecht over. Wat doe ik hiermee?
hij-komt-niet-klaar-als-ik-bovenaan-zit

Hij komt niet klaar als ik bovenaan zit

Tijdens het vrijen ga ik graag bovenop mijn vriend zitten. Ik vind het leuk om zo eens de rollen om te draaien en hij wordt ongelooflijk opgewonden als ik hem ‘berijd’. Toch komt het nooit zover dat hij hierdoor klaarkomt.
kan-ik-als-lesbiene-een-soa-oplopen

Kan een lesbienne een soa oplopen?

Om meteen met de deur in huis te vallen: ik heb seks met meisjes. Met verschillende meisjes eigenlijk. Toen ik dat onlangs aan een vriendin vertelde, antwoordde ze: “Pas maar op dat je niets oploopt.” Dat zette me aan het denken...
zou-anale-seks-pijn-doen

Zou anale seks pijn doen?

Ik heb al een aantal jaar een vaste vriend en we hebben een fantastisch en gevarieerd seksleven. Mijn vriend zou graag eens anale seks willen uitproberen...
Ik-geniet-niet-met-een-condoom

Ik geniet niet met een condoom

Als ik met een condoom vrij, ben ik minder gevoelig en geniet ik minder. Mijn lief vindt het wel leuk dat ik het met condoom langer kan uithouden, maar als ik een orgasme krijg dan is dit minder heftig. Bestaan er veilige condooms die mijn genot niet beperken?
mijn-vriendin-laat-vaginale-scheetjes

Mijn vriendin laat vaginale scheetjes

Ik heb een beetje een gênant vraagje. Als ik seks heb met mijn vriendin, lijkt het alsof ze kleine scheetjes laat... Scheetjes die uit haar vagina komen. Tja, ik weet niet hoe ik het anders moet uitleggen...

Pagina's