U bent hier

/
Advies van de sekscoach
Home
Advies van de sekscoach
Help, ik zie er echt niet uit

Help, ik zie er echt niet uit

Ik vind mezelf echt lelijk. Ik ben ten eerste te dik en heb nog steeds last van acné. Soms vermijd ik het zelfs om in de spiegel te kijken. Als ik op televisie, op Instagram of in tijdschriften andere meisjes zie, krijg ik nog meer stress. Ik zal er nooit zo uitzien en voel me hier slecht over. Wat doe ik hiermee?
waarom-ben-ik-besneden

Waarom ben ik besneden?

Toen ik nog klein was, hebben mijn ouders mij laten besnijden (en ik ben niet joods). Maar eigenlijk weet ik niet waarom en ik zou dit heel graag weten.
ik-heb-een-kleine-penis

Ik heb een te kleine penis

Ik ben een jongen van 16 jaar en vind mijn penis nogal aan de kleine kant: hij meet 10,5 cm als hij stijf is. Ik ben een beetje ongerust voor de eerste keer met mijn vriendin. Zal ze er wel iets van voelen en hem niet te klein vinden?
Onregelmatige-menstruatie

Onregelmatige menstruatie

Is het normaal dat ik al langer dan een week bruinverlies heb? Ik zou volgens de kalender morgen mijn regels moeten hebben (maar dat klopt heel zelden).
Man met verbaasde blik in bed

Scheve piemel?

Ik schrijf jullie, want ik ben een beetje ongerust. De laatste tijd masturbeer ik nogal dikwijls. Ik weet dat heel wat jongens dat doen, maar ik doe het misschien te veel. Soms zelfs twee tot drie keer per dag!
Vrouw trekt jeansbroek uit

Pijnlijk bultje tussen mijn schaamhaar

Ik zit met een raar en waarschijnlijk vrouwelijk probleempje. Tussen mijn schaamhaar zit een donkerrood nogal pijnlijk bultje en het is geen zweertje...