Seks hebben als je een grote penis hebt, is niet altijd evident. Je wil voorkomen dat je partner pijn voelt. Hou rekening met de volgende tips. 

Grote penis, kleine vagina

Een grote penis hoeft geen probleem te zijn. Een penis is enkel ‘te groot’ als hij niet in de vagina past. Net zoals penissen in alle formaten voorkomen, zo verschillen ook alle vagina’s van elkaar. En, een vagina rekt relatief makkelijk (zoals bij de bevalling), dus het kan een kwestie zijn van gewenning.

Seks, meer dan penetratie

Seks is meer dan penetratie alleen. Ook kussen, tongzoenen, strelen, masseren, elkaar masturberen, pijpen en beffen behoren tot het spectrum. Daarnaast zijn er technieken om toch voldoende wrijving te creëren voor de man waardoor hij kan klaarkomen zonder penetratie. Je kan je penis tussen de borsten van je lief laten glijden. Of je kan tegen haar billen gaan liggen en je penis tussen haar benen bewegen. Op die manier raak je de schaamlippen en clitoris, wat ook voor haar aangenaam is.

Sekstips met een grote penis

  • Doe aan uitgebreid voorspel, zodat de vagina van de vrouw vochtig genoeg wordt. Je kan ook extra glijmiddel gebruiken om penetratie te vergemakkelijken.
  • Penetreer niet te diep. Vaak vinden vrouwen het niet aangenaam of zelfs pijnlijk als de penis de baarmoedermond raakt. Voor het genot van de vrouw hoeft de penis er ook niet volledig in, de meeste zenuwuiteinden zitten aan de ingang van de vagina.
  • Als vrouw kan je de penis vasthouden aan de basis, zodat hij niet te diep in de vagina kan gaan.
  • Je kan ook voor een standje kiezen waarbij de vrouw de controle heeft en de diepte bepaalt, zoals het amazonestandje, het draaitolstandje of de lapdance.
  • In het missionarisstandje houdt de vrouw haar bekken best horizontaal en duwt ze haar gebogen knieën tegen de heupen van de man. Zo kan ze de stootsnelheid mee bepalen.
  • Zorg als vrouw dat je je benen ver genoeg opent, zo is de vagina ook wijder.
  • Doe langzaam aan, een vagina raakt na een tijdje doorgaans gewend aan de dikte van de penis.