U bent hier

/
Sekscoaches
Home
Sekscoaches

De sekscoaches geven om beurten hun advies op de vraag van een jongere.

Simone is een bezig bijtje met de masters seksuologie en klinische psychologie en babbelt daarover ook graag de hele dag. Van de invloed van oxytocine op partnerrelaties tot fetisjes en bdsm, you name it: stomme vragen bestaan niet en love is love. Verder mag Simone graag al dansend ecologische glitter rond strooien, is ze dol op de kleur roze, katten en ballet. Daarnaast houdt ze wel van de wildere feestjes maar ook elegante burlesque soirées zijn geliefd.
1

Sekscoach Simone

27 jaar, woont in Gent
Toon Sekscoach Simone's profiel
Ina is een kersverse pedagoge die met beide voeten stevig op de grond staat. Ze gaat nu voor een masterdiploma Seksuologie. Ze geeft graag een antwoord op diverse vragen van sensualiteit tot seksualiteit. Openhartig en serieus, en af en toe mag er al eens gelachen worden. Seks is van en vóór iedereen, dus erover praten ook! In het weekend vind je haar terug op de dansvloer of in een gezellig cafeetje met vrienden en op zondag geniet ze ten volle van luilekkeren in de tuin met een goed boek.
4

Sekscoach Ina

23 jaar, woont in Leuven
Toon Sekscoach Ina's profiel
Joeska is seksuologe van opleiding maar ze is er ook één in hart en nieren. Seksuele gezondheid en plezier gaan voor haar hand in hand. Ze heeft ervaring in het geven van voorlichting en van vormingen rond seksuele diversiteit. Ze is toegankelijk en vol toewijding zodat elke thema rond seksualiteit met haar bespreekbaar is. Verder heeft ze nood aan avontuur in haar leven. In haar vrije tijd zoekt ze vrienden op of vind je haar terug op een festival of in een ver land met de rugzak.
3

Sekscoach Joeska

25 jaar, woont in Gent
Toon Sekscoach Joeska's profiel