U bent hier

/
Grappig penisweetje
Penis
Grappig penisweetje
Grappig penisweetje
Verhaal

Penissen zijn super interessant, vooral als je er als meisje niets van begrijpt.

Mijn vriendinnen en ik zijn fan van Brainiac, dat wetenschapsprogramma waarin ze grappige experimenten doen. We waren bij Joeska aan het kijken toen ze de vraag stelden welke borsten het beste drijven: siliconen of het origineel. Het experiment bestond uit echt hilarische testen van vrouwen die moesten proberen drijven in een zwembad.

Toen vroeg Joeska plots: "zeg, drijven piemels eigenlijk??". We proestten het uit van het lachen! Eens we bekomen waren, moest iedereen toch toegeven dat we het niet wisten. Even snel googelen. We waren in ieder geval niet de enige die ons dat afvroegen. Er waren heel veel mensen die de vraag online hadden gesteld, maar op elke site kwam er wel een ander antwoord.

Uiteindelijk heb ik mijn vriend Bas gesmst, die is niet verlegen over dat soort dingen. En ja hoor, de piemel drijft! Hij voegde er nog even aan toe dat ballen wel zinken. Weer een prangend mysterie opgelost!

An, 15 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Anoukh van de Wiel

Geschreven door Anoukh van de Wiel

27 jaar, woont in Gent
Heeft 31 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?