U bent hier

/
Onbewust bedrogen
In een relatie
Onbewust bedrogen
Onbewust bedrogen
Verhaal

Ik heb mijn vriendin bedrogen…terwijl ik sliep. In mijn slaap. Heel dom, maar nu voel ik me schuldig.

Lena en ik zijn best wel al even samen en naar mijn gevoel gaat alles goed tussen ons. Niet dat we nooit ruzie maken, maar we komen er altijd terug uit. Ik zie haar graag en zie geen reden waarom ik liever van haar af zou zijn. En toch heb ik onlangs twee keer gedroomd dat ik haar bedroog. De eerste keer was het met iemand die ik niet kende, tot daar aan toe. De tweede keer ging het over iemand van mijn klas, een vriendin van Lena zelfs! Het voelde dan ook erg ongemakkelijk toen ik hen de volgende dag op school samen terug zag.

Geen idee waarom ik dat heb gedroomd, is het een onuitgesproken verlangen om vreemd te gaan? Onlangs was er wel op school een jongen die zijn vriendin had bedrogen, en dat was uitgekomen, maar dat was geen vriend van mij en ik ben er niet echt mee bezig geweest. Hoe dan ook weet ik niet goed wat hiermee aan te vangen. Moet ik dat nu zeggen tegen Lena? Gaat ze dan boos zijn? Of is het zo banaal dat ik het moet vergeten? Wat als ik dat nog eens droom… ik hoop dat het niets betekent.

Jarne, 17 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Geschreven door Liza Noë

23 jaar, woont in Gent en Leuven
Heeft 39 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?