U bent hier

/
Goed in bed
Soorten relaties
Goed in bed
Goed in bed
Verhaal

Gisteren ben ik naar de housewarming geweest van mijn beste vriendin. Daar was ook Jorn aanwezig, ook een goede vriend van mij. 

De drank vloeide rijkelijk en na afloop was ik behoorlijk dronken. De hele avond waren Jorn en ik super close. Er hing ook wat seksuele spanning in de lucht. Rond 4u ’s nachts liep de housewarming op zijn einde en stelde Jorn voor om samen naar zijn kot te gaan.

Toen we aankwamen begonnen we al snel te knuffelen en te kussen, en belandden we uiteindelijk in zijn bed. Eenmaal in bed had ik het moeilijk om een punt te vinden waar de muren niet bewogen. Ik had het gevoel dat alles rondom mij draaide en kon mij moeilijk concentreren.

Wat ik echter wel merkte was dat Jorn er een echte vrijpartij van wilde maken. Hier had ik stiekem al op gehoopt. Maar mijn lichaam was niet langer in staat om veel bewegingen te maken. Het enige wat ik op dat moment kon doen was op mijn rug blijven liggen. En dan hadden we seks.

Ik herinner mij er eerlijk gezegd niet veel meer van. Enkel dat ik daar roerloos lag en probeerde om Jorn zijn kussen en knuffels te beantwoorden.

Niet veel later gooide Jorn zich naast me neer met een tevreden glimlach. Voor mij was het ondertussen tijd geworden om me richting toiletpot te begeven voor het geval ik moest overgeven. Hij nam nog mijn arm vast en zei dat ik echt 'goed in bed' was. Ik kon mijn oren amper geloven en had moeite om niet te lachen. Dit vond hij dus een goede beurt? En dit terwijl ik amper moeite gedaan had...

Annelies, 21 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Sara Volcke

Geschreven door Sara Volcke

23 jaar, woont in Brugge
Heeft 8 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?