U bent hier

/
Ik was 13, zij al 16
Eerste keer
Ik was 13, zij al 16
Jongen kijkt op tablet
Verhaal

Ik ben ontmaagd op een jeugdkamp ergens in de Ardense bossen in een vies tentje, en er was helemaal niets aan.

Erger nog: het was mijn monitrice en ze was al 16 jaar, toen ik pas in het eerste middelbaar zat.

We kwamen wel goed overeen tijdens het kamp en ze deed nogal uitdagend naar iedereen toe. Op een avond hadden we met een select groepje wat gedronken – wat eigenlijk niet mocht – en ze riep me apart in haar tentje. Daar vroeg ze of ik al seks gehad had en ik werd helemaal rood… Natuurlijk niet! Ze vroeg me of ik wel eens zou willen weten hoe het voelde en kleedde zich daarna uit voor mijn ogen. Ik was wel eens blij dat ik aan haar borsten mocht voelen. Maar uiteindelijk is ze gewoon op mij gaan liggen, deden we “het” ongeveer en liep ze tien minuten later weer weg. Volgens mij deed ze het gewoon om stoer te doen.

Nu ben ik zelf 16 en heb ik een leuk vriendinnetje dat nog maagd is. Eerlijk gezegd wou ik dat ik het ook nog was, dan konden we nu elkaars eerste zijn… Ik heb niet echt spijt van wat er toen is gebeurd maar uiteindelijk heb ik er echt weinig aan gehad en vond ik mezelf te jong…

Thomas, 16 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Geschreven door Julie van der Weerden

21 jaar, woont in Brussel
Heeft 25 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?