U bent hier

/
In vuur en vlam
Experimenteren met seks
In vuur en vlam
In vuur en vlam
Verhaal

Het is wel eens leuk als je samen met je lief kan lachen om jullie eigen stoten of blunders tijdens de seks.

Laatst was er weer zo’n typisch, hilarisch moment. Het was avond en mijn lief en ik hadden spaghetti gekookt. Altijd gezellig zo samen koken en eten. We houden beiden van pikant eten, dus onze maaltijden worden regelmatig voorzien van een extra pepertje.

Omdat onze spaghetti zo had gesmaakt en we er dus teveel van hadden gegeten, lagen we niet veel later op bed met een food coma. En natuurlijk, samen op bed liggen kan al eens leiden tot wat anders dan enkel liggen. Liggen werd knuffelen, knuffelen werd strelen, strelen werd elkaar uitkleden en toen begon de pret. We begonnen aan een intiem en lekker voorspel.

Na wat spelen met elkaar begon ik hem af te trekken. Ik gebruik hiervoor meestal wat speeksel zodat het makkelijk beweegt en het zacht aan voelt voor hem. Terwijl ik hem aan het aftrekken was, merkte ik precies dat hij zich wat terug trok. Ik dacht dat hij misschien liever direct overging tot de daad dus deden we dat. We hadden leuke seks. Na een tijdje ging hij over tot vingeren en beffen. Al snel kwam ik klaar (hij weet dan ook zo goed wat ie doet). Na twee heerlijke orgasmes begon hij me opnieuw te neuken en even later bereikte ook hij zijn hoogtepunt.

We lagen uitgeteld (en nog steeds met een buik vol spaghetti) op bed. Toen merkte ik pas op dat mijn vagina erg warm en branderig aanvoelde. Misschien kwam het door het schuren van zijn pas geschoren baardje tijdens het beffen?
Ik zei: “Mijn foef staat echt in brand”. “Ja”, zei hij, “hoe zou het komen, denk je? Toen jij me aan het aftrekken was voelde ik het ook al! Maar toen was het al te laat en dan heb ik maar gewoon door gedaan…” Ik moest er even diep over nadenken en toen viel mijn frank: de peper in ons eten! We hadden die avond niet enkel pikant eten, maar ook pikante seks. 

 

Annelore, 27 jaar 

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Joeska Lievezoons

Geschreven door Joeska Lievezoons

25 jaar, woont in Gent
Heeft 19 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?