U bent hier

/
Pikante piemelpauze
Aftrekken
Pikante piemelpauze
Pikante piemelpauze
Verhaal

Onthoud heel goed: wanneer je met rode pepers gekookt hebt, was dan je handen. Extra lang. Twee keer. Met veel zeep. En goéie zeep. 

Geloof me, ik spreek uit ervaring. Vorige week besloot ik om als avondeten een heerlijke curry te maken. Koken is één van mijn favoriete bezigheden en dé perfecte afleiding tijdens de examens, dus ik maakte er werk van. Verse scampi’s, heerlijke basmati rijst en natuurlijk flink wat rode pepers, vers uit de tuin van een vriendin. Het werd een goede pikante curry die mijn kotgenoten met smaak opaten.

’s Avonds had ik echter veel spijt van mijn beslissing. Ik zat in een intensieve chatconversatie met mijn lief, die ook in de examens zat en net zoals ik nood had aan nóg meer pauze van het studeren. De examenspanning sloeg om in een seksuele spanning en voor ik het wist gingen onze berichtjes de verbrande toer op. Ik kon mij niet inhouden en begon me af te trekken. In het begin ging alles zoals gewoonlijk, maar na ongeveer vijf minuten merkte ik een tintelend gevoel aan mijn eikel. Niet onaangenaam, maar toch wat raar. Na tien minuten begon het te branden en werd ik ongerust.

Het duurde beschamend lang voor ik besefte dat het waarschijnlijk de restanten van die rode pepers waren. Ik wist totaal niet wat ik moest doen en besloot daarop om maar even af te wachten. Na een uur was het gevoel er nog steeds, net op het randje van pijnlijk. Dan maar onder de douche gesprongen. Ook dit hielp niet meteen. Uiteindelijk ben ik het blijven voelen tot de volgende dag. Het was een zeer eigenaardige en tikkeltje verontrustende nacht. Een nacht waarin ik bedacht dat ik vanaf nu een superpower-zeep in huis ging halen...En altijd propere handjes zou gaan hebben.

Matthias, 20 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Ann Dehoucke

Geschreven door Ann Dehoucke

23 jaar, woont in Gent
Heeft 41 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?