U bent hier

/
Hoe stimuleer ik de prostaat?
Anale seks
Hoe stimuleer ik de prostaat?
Directe stimulatie van de prostaat
Vraag

Vraag aan de ander om op knieën en handen te gaan zitten. Glijd dan met je vinger in de anus en duw lichtjes naar voor, in de richting van de navel. Na 5 centimeter voel je een verdikking, ter grootte van een walnoot.

Wat bij prostaatmassage doen?

Je kan nu de prostaat stimuleren door erover te wrijven of er lichtjes druk op uit te oefenen. Als de jongen opgewonden is, dan zal de prostaat sowieso gevoeliger zijn. De jongen kan ook op zijn rug gaan liggen, met de benen opgetrokken. Je draait de handpalm dan naar beneden als je met je vinger in de anus gaat.

Hoe prostaatmassage doen?

Zorg ervoor dat je nagels kort geknipt zijn en geen scherpe randjes hebben. Je kan ook latex handschoenen gebruiken. Vooraleer je met een vinger in de anus gaat is het belangrijk dat de sluitspier ontspannen is. Met glijmiddel zal het vlotter gaan. Lichtjes persen (tegendruk) met de aars maakt dat het binnenglijden van een vinger makkelijker verloopt. Sommige mannen krijgen dan het gevoel dat ze moeten plassen.

Prostaatstimulatie, doet iedereen het?

De prostaat ligt aan de blaasuitgang, waardoor je hem via de buitenkant van het lichaam niet rechtstreeks kan stimuleren. Je moet dus effectief via de anus gaan. Anale penetratie (al dan niet met een vinger, dildo of penis) is niet voor alle mannen vanzelfsprekend. Sommige mannen zijn er erg voor en krijgen een intens orgasme wanneer hun prostaat gestimuleerd wordt.

Andere mannen knappen er op af. Ze maken zich zorgen om hygiëne of ze ervaren taboes. Heteroseksuele mannen hebben soms schrik om voor homo aanzien te worden. Praat erover en hou rekening met elkaars grenzen.