Vaginale seks
Verdwaald
Verdwaald
Verhaal

We gingen met een aantal vrienden deze zomer een weekend naar zee. Een van mijn vrienden heeft daar een huisje, ideaal dus. 

We waren met z'n achten: een leuke, gezellige boel. Eens in het huisje aangekomen installeerden we ons in de woonkamer. Toen kwam Lore op een geweldig idee: naar de zonsondergang gaan kijken op het strand met wat drank. Iedereen vond het super. Het was helemaal niet zo koud dus het was heel gezellig.

Toen de zon onderging keerden we terug. We waren allemaal aangeschoten van de drank dus de weg naar huis terug was lachen, gieren, en onnozel doen. In het huisje wilden de jongens nog wat tv kijken, de meisjes gingen al naar de kamer. We sliepen met alle 8 in dezelfde kamer. Er was genoeg plaats voor iedereen, maar Berre en Evelien sliepen samen want zij waren een koppel. Voor de rest sliep iedereen apart, dat dacht ik toch...

Ik had geen vriendje, maar ik voelde me wel aangetrokken tot Thomas. Ik wist niet of hij hetzelfde voelde, maar er was een bepaalde klik tussen ons. Op het strand was hij ook al een paar keer bij mij komen zitten en hadden we wat geflirt. Toen de jongens ook kwamen slapen, zag ik Thomas twijfelend in mijn richting kijken. Hij vroeg: 'Is er naast jou nog plaats?' Voor ik het wist zei ik 'Ja natuurlijk, kom er maar bij liggen.' 

Toen iedereen sliep begon hij mij te kussen. Ik was bang dat iemand ons ging horen, maar ik vond het wel spannend. Hij deed stilletjes mijn slipje uit en stak zijn hand tussen mijn benen. Zachtjes ging hij omhoog. Ik wist echt niet wat me overkwam, maar ik vond het zalig. Ik deed ook automatisch zijn boxershort uit. Voor ik het wist lag hij op mij en wou hij zijn penis in mij steken. Ik denk dat hij dacht dat hij er in zat, want hij begon te stoten. Dat was niet het geval.

Het was echt een vreemd gevoel en ik probeerde niet te lachen. Hij had behoorlijk wat gedronken dus volgens mij had hij het niet door. Ik duwde hem subtiel van mij af en zei dat we er beter mee konden stoppen vooraleer iemand ons zou horen. Ik ging in elk geval geen halve seks met hem hebben. Hij is uiteindelijk in slaap gevallen. De dag erna hebben we besloten om het er niet met de anderen over te hebben. Ik weet tot op de dag van vandaag nog altijd niet of hij zich nog kan herinneren wat er die bewuste nacht wel en niet gebeurd is. 

Mila, 18 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Annelies Plasmans

Geschreven door Annelies Plasmans

21 jaar, woont in Antwerpen
Heeft 9 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?