U bent hier

/
Hoe masturberen vrouwen?
Vingeren
Hoe masturberen vrouwen?
Meisje is aan het masturberen
Vraag

Vrouwen masturberen door hun lichaam op diverse plaatsen te stimuleren, dit kan gaan over tepels, borsten, billen, vulva, clitoris, schaamlippen. Vingeren beperkt zich niet tot bewegingen in de vagina zelf, maar de hele omgeving van de vagina is er vaak bij betrokken.

Je clitorisorgaan stimuleren

Deze gevoelige plaatsen kunnen gestimuleerd worden door te wrijven, te masseren of te strelen. Je kan jezelf prikkelen door te fantaseren, naar porno te kijken,.... Het clitorisorgaan is voor de meeste vrouwen de belangrijkste zone. Je kan de glans met twee of drie vingers masseren of de zone errond en eronder stimuleren. De meeste vrouwen liggen hierbij op hun rug.

Andere manieren om te masturberen

Veel meisjes leren masturberen door op hun buik te liggen en dan tegen hun kussen, een knuffel of een voorwerp 'aan te rijden'. Je kan ook je vingers bij jezelf binnenbrengen en op die manier de vagina-opening en de g-plek (in feite de achterkant van het clitorisorgaan) stimuleren. Sommige meisjes richten de waterstraal tijdens het douchen op hun clitoris. Je kan ook een vibrator of dildo gebruiken. Een aantal vrouwen heeft de mechanische trillingen van een vibrator nodig om klaar te komen.