U bent hier

/
SOS megapiemel
Pijn
SOS megapiemel
SOS megapiemel
Verhaal

Help! Mijn vriend heeft een supergrote piemel! Wat moet ik doen om geen pijn te hebben bij het vrijen?

Mijn lief is fantastisch. Grappig, meelevend, lief, goede kusser :) ! Het voelde dan ook al snel juist om met hem naar bed te gaan. Maar toen hij zijn onderbroek naar beneden trok wist ik niet hoe te reageren. Mijn ogen vielen bijna uit hun kassen. Zijn piemel is megagroot! Ik durfde er eerst niet goed aan te beginnen, want hoe in godsnaam past zoiets nu in mij?

Nadat hij mij op mijn gemak had gesteld da hij het rustig aan zou doen, zijn we toch all the way gegaan. Hij bracht zijn penis in en lette dan op mijn reactie, we deden het langzaamaan en soms vertraagde ik hem of zei ik dat het sneller mocht. We kregen hem er echter niet helemaal in, want als hij 'doorduwde', dan voelde ik hem tegen mijn baarmoedermond duwen. Ben niet zo een fan van stimulatie op die plek, geef mij maar de clitoris ;-)

Aan mijn beste vriendin Jolien vertelde ik natuurlijk alles. Zij zei me dat haar vriend niet bijzonder groot geschapen is, maar wel graag hard en diep stoot. Ze vertelde me dat het aangenaam is voor haar wanneer ze vanboven zit tijdens het vrijen. Cowgirl ofzoiets :). De volgende keer toen mijn lief en ik het deden heb ik het ook geprobeerd en ik voelde geen pijn meer. Gedaan met schrik hebben voor die reuzepiemel!

Janna, 23 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Marlies Janssens

Geschreven door Marlies Janssens

23 jaar, woont in Antwerpen
Heeft 20 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?