U bent hier

/
Hij komt niet klaar als ik bovenaan zit
Standjes
Hij komt niet klaar als ik bovenaan zit
hij-komt-niet-klaar-als-ik-bovenaan-zit
Advies van de sekscoach

Tijdens het vrijen ga ik graag bovenop mijn vriend zitten. Ik vind het leuk om zo eens de rollen om te draaien en hij wordt ongelooflijk opgewonden als ik hem ‘berijd’. Toch komt het nooit zover dat hij hierdoor klaarkomt.

Weten jullie hoe dit komt? Spant mijn vagina niet genoeg rond zijn penis en ben ik gewoonweg te ‘wijd geschapen’ voor hem?

Advies

Als meisje bovenop je vriend zitten kan inderdaad leuk zijn. Je kunt zelf beter bewegen, het ritme bepalen en je hebt de controle over hem. Veel jongens vinden dit standje erg spannend, omdat ze zo een goed zicht hebben op hun vriendin en met hun handen kunnen voelen. Ideaal dus om jouw billen en borsten aan te raken. Er zijn ook wel jongens die moeite hebben met het idee dat een meisje de leiding neemt, waardoor ze niet kunnen klaarkomen. Maar dit is niet de reden waarom jouw vriend niet klaarkomt, hij vindt duidelijk plezier in het standje.

Andere stimulans misschien?

Aangezien jij de leiding hebt voelt het vrijen voor je vriend anders dan wanneer hij zelf de touwtjes in handen heeft. Hij moet jouw bewegingen ondergaan en dat betekent dat zijn penis soms minder goed wordt gestimuleerd dan wanneer hij zelf de beweging bepaalt. Wellicht kan hij daarom niet klaarkomen, met de wijdte van je vagina-opening heeft het weinig te maken.

Switchen of shaken met je heupen

Dat hoeft geen probleem te zijn, als het leuk is kunnen jullie zo gerust even verder doen en dan daarna jullie houding veranderen om hem klaar te laten komen. Dit standje is dan even een positie tussenin, een ‘tussenstand’ zeg maar… Als je hem toch op deze manier wil laten klaarkomen, probeer dan eens andere bewegingen te maken met je onderlichaam. Je kan met je heupen rondjes draaien, je bekken van voor naar achteren over zijn bekken laten glijden of je op en neer bewegen. Je stimuleert de penis van je vriend het best wanneer je zijn penis over de hele lengte stimuleert. Lange bewegingen voelen vaak beter aan dan korte, probeer dus zo diep en zo ver als mogelijk over de penis van je vriend te bewegen, zonder hem pijn te doen natuurlijk. Dat voelt voor hem extra goed omdat zo het uiterst gevoelige randje van zijn eikel, oftewel de corona, zo maximaal verwend wordt. Het glijdt bij die lange beweging tegen de vaginawand aan en wordt dus lekker gemasseerd. Voor jou kan die beweging dan weer minder leuk zijn. Het is dus een beetje zoeken welke bewegingen voor jou en voor hem goed aanvoelen.

Gebruik je lichaam

Je hebt natuurlijk meer dan je onderlijf alleen om je vriend te verwennen. Gebruik bijvoorbeeld je handen om ondertussen zijn teelballen te masseren of zijn billen te strelen. Je kunt met je vingers ook zijn penis omsluiten en hem aftrekken door tijdens het vrijen kleine rukjes te geven. Je kan zijn penis ook harder ‘afknellen’ door met je vingers zijn penis strak te omsluiten. Met deze gemakkelijke tips kom je al een heel eind ver, enige creativiteit en wat afstemwerk op elkaar maken de kans nog groter dat je de eindmeet ook werkelijk haalt.