U bent hier

/
Soixante-wat?
Standjes
Soixante-wat?
Soixante-wat?
Verhaal

Soixante-neuf, wat een naam. In mijn vriendengroep zegen ze het gewoon in 't Vlaams: 69. Ik had er al eens van gehoord, maar wist eigenlijk niet echt wat het inhield.

Ik stelde voor aan mijn vriend Stef om het eens uit te testen. Als je naar de cijfers kijkt klinkt het standje logisch, en ook niet te ingewikkeld, dacht ik.

We hadden alle tijd en ruimte want ik bleef het hele weekend bij hem slapen, zijn ouders waren op reis. We hadden niet echt afgesproken dat we het dié avond gingen uitproberen, maar we hadden het er recent nog over gehad. Ergens wist ik wel dat we het die avond ook gingen doen.

Eerst gingen we lekker in bad met kaarsjes en wat snoep, super romantisch. Ik vond het wel belangrijk dat we proper waren. Ik wou niet dat we gingen te maken krijgen met ongewenste geurtjes. Daarna zijn we direct onder de donsdeken gedoken en ben ik omgekeerd bovenop Stef gekropen. Mijn gezicht tussen zijn benen en zijn gezicht tussen de mijne. Ik moest er in het begin echt wennen, omdat ik mijn aandacht moest verdelen tussen Stef en mezelf. Ook was het niet zo gemakkelijk om in de juiste positie te geraken zodat we er alletwee goed bij konden geraken. Toch was het een fijne ervaring. Na een tijdje begonnen mijn armen pijn te doen van het steunen, dus ben ik meer op Stef gaan liggen en kon hij me stevig vasthouden. Het eindigde z a l i g, ik wou dat we dit al vroeger hadden gedaan.

Valentina, 18 jaar
 

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Annelies Plasmans

Geschreven door Annelies Plasmans

21 jaar, woont in Antwerpen
Heeft 9 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?