U bent hier

/
Hoe voel ik mezelf verleidelijk?
Verleiding & opwinding
Hoe voel ik mezelf verleidelijk?
Hoe voel ik mezelf verleidelijk ?
Vraag

Verleidelijk zijn heeft niet zozeer te maken met hoe je eruit ziet, maar wel met hoe je je voelt en wat je uitstraalt.

Verleidelijk zijn voor iemand anders

Je bent verleidelijk als anderen bij jou willen zijn of misschien wel iets met jou willen beginnen. Niet zozeer omdat het bepaalde ‘voordelen biedt’, maar wel omdat je iets uitstraalt. Als je zelfvertrouwen uitstraalt dan werkt dat als een magneet: je trekt anderen aan. Je maakt voor jezelf uit dat je uniek bent omwille van specifieke eigenschappen waarin je uitblinkt. Hoe meer je daar zelf in gelooft, hoe meer je je daarnaar gedraagt. 

Verleidelijk worden

Je kan natuurlijk jezelf een beetje helpen om verleidelijk te zijn of te worden. Verzorg je uiterlijk, trek leuke kleren aan en doe aan sport. “Een gezonde geest in een gezond lichaam” is niet voor niets een bekend gezegde. Wees lief voor jezelf en geloof in het positieve. Je gaat je meteen een pak beter voelen. Iemand die er goedgezind uitziet werkt verleidelijker dan iemand die er droevig bijloopt of die vaak negatief doet.

Voel je sexy

Een positieve uitstraling kan je ook versterken door je sexy te voelen en dat ook niet weg te steken. Een erotische dagdroom, nadenken over een fantasie, een stomende vrijpartij detail per detail herinneren, een sexy stukje lingerie dragen onder je kleren,...Het kan allemaal helpen.