Erg romantisch is het niet om samen met je vriendje te studeren in de bib, maar tegenwoordig lijkt het de enige manier waarop wij nog kunnen samenzijn.

Hij heeft het er moeilijker mee dan mij want als het geen blok is zijn we normaalgezien altijd samen. Voor en na onze lessen zien we elkaar, ’s middags lunchen we, en ’s avonds eten we samen. Zo gaat het dan totdat het weekend is, en in het weekend blijven we om en om bij elkaar slapen.

In het begin was het praktisch maar nu is het vervelend. Ik zie hem voortdurend, en het is alsof ik nooit even rust heb. Het gevoel van stress overheerst de gevoelens van verliefdheid. Ik weet dat ik nu niet te radicaal moet handelen.

Het is alleen zo dat ik niet meer erg geloof dat die verliefdheid nog terug gaat komen. Deze zomer gaan we samen naar Kreta, en daar ga ik mijn beslissing nemen. Een vakantie om het uit te maken is niet ideaal maar als je het langs de andere kant bekijkt, is het net daar waar ik die oorspronkelijke gevoelens zou moeten terugkrijgen. En anders is Kreta het einde na 4 jaar.

Evy, 19 jaar

Geschreven door Sara Mae