Gisteren ontmoette ik een knapperd bij het uitgaan. Er was onmiddellijk een zekere aantrekkingskracht.

Hij had een goddelijk lichaam, zelfs met kleren aan. We flirtten de hele avond en ik wist gewoon dat dit een perfecte one nightstand ging zijn.

Bij het sluiten van de club nam hij me mee naar zijn appartement. Yes, het was in de sjakosj! We kleedden elkaar uit en vrijden elkaar helemaal op. Wat kon hij goed kussen, ruig wel. Ik was er helemaal klaar voor, mijn lichaam schreeuwde naar meer.

Een anticlimax volgde echter snel. Hij wou geen condoom om. Jezus, waarom doen mannen er toch altijd zo moeilijk over? Ok, rechtstreeks contact is fijner, maar geslachtsziektes willen we toch vermijden? Daarenboven neem ik de pil niet meer.

Ik maak hem duidelijk dat ik de pil niet neem. Sowieso, hij heeft de keus, condoom of niks. Uiteindelijk geeft hij toe en doet snel een condoom om. Ik lach geniepig, yes! Na een aantal standjes te hebben uitgeprobeerd komt hij klaar. Ik voel zijn sperma spuiten diep in mij. Bij het opstaan zie ik dat hij geen condoom meer om heeft. Sperma druipt uit mijn vagina. 'Oeps', zegt hij dan. Waar haalt hij het lef vandaan om die condoom zomaar te hebben uitgedaan tijdens de seks? Ik geef hem een uitbrander van formaat. Helaas, het kwaad was al geschied.

Deze ochtend ben ik de morning-after pil gaan halen. Een kind is immers het laatste wat ik zou willen.

Binnen drie weken een zwangerschapstest en binnen zes een hiv-test én op al die andere soa's, hopen dat ik er goed vanaf kom. Mannen, ze kunnen toch zo onbetrouwbaar zijn.

Leanne, 28 jaar

Geschreven door Rose Buhari