Ik vind seks op openbare plaatsen best spannend. Behalve wanneer je effectief betrapt wordt.

Toen ik mijn vriendin vertelde dat ik graag eens in het openbaar wou vrijen, wilde ze meteen de daad bij het woord voegen. Kort daarna waren we in een waterpretpark. Met openbare zwembaden. Kan je het al raden?

Op een gegeven moment zaten we helemaal alleen in een zwembad, afgelegen van al de rest. Mijn vriendin geraakt snel opgewonden en begon al te frutselen. Ik stribbelde eerst wat tegen, maar aan mijn vriendin kan ik nooit weerstaan.

Het was echt superspannend en opwindend. We keken af en toe achterom om zeker te zijn dat er niemand kwam. Na een tijdje deden we dat niet meer omdat we daar al een half uur zaten en er echt niemand opdook. We gingen dus onze gang en af en toe kwam er zelfs een geluidje bij, omdat we ons nooit goed kunnen inhouden.

Ineens zag ik mijn vriendin lijkbleek uitslaan. Good job, dacht ik van mezelf. Ze zal wel zijn klaargekomen. Maar niets was minder waar. Ik zag ze achter mij in het niets staren met grote ogen en open mond.

Toen ik keek zag ik dat een oude vrouw baantjes aan het zwemmen was. Alsof er niets gebeurd was. “Doe maar verder mannekes, ik ben ook jong geweest”, riep ze plots. Dat ontbrak er nog aan. De situatie was nog niet gênant genoeg.

Rood van schaamte gingen we uit het zwembad, ik een beetje boos op mijn vriendin omdat het haar idee was. Nuja, uiteraard had zij deze afloop niet kunnen voorspellen.

Wanneer we er nu op terugkijken is het best grappig, maar ik denk dat we bij een volgend bezoek aan een openbaar zwembad vooral gewoon flink gaan zwemmen.

Gregory, 19 jaar

Geschreven door Laura Jacobs