Ik ben verliefd. Ja, echt verliefd! Het begon allemaal op school. Mijn vriendinnen waren gek op een jongen, omdat hij een goddelijke lach heeft. 

En toen ze mij vertelden over die jongen was ik ook meteen verkocht! Alleen was het bij mij anders; de jongen is nu niet ongelooflijk knap, maar hij is heel zeker niet lelijk! Wanneer hij dan langs ons passeerde stond iedereen altijd te giechelen en onnozel te doen. Behalve ik! Die jongen zat niet ver van mij in de studie, dus wanneer de studie gedaan was, moest hij altijd langs mij voorbijkomen (ik bleef dan met opzet wat langer aan mijn bank staan, zodat hij langs mij zou moeten passeren).

Op een dag hoorde ik van een vriendin dat een meisje van mijn klas verliefd was op hem! Ik ging haar natuurlijk direct uitvragen! Zo vertelde dat meisje me dat zij het emailadres van die jongen had. Ze wou mij dat niet geven maar ze vertelde me wel dat het op zijn Netlog stond. Ik ging dus die avond op Netlog en zocht zijn emailadres en voegde hem toe. Ik had die vriendin gevraagd om de anderen die gek op hem waren er niets over te zeggen. Ik wou natuurlijk niet dat zij er ook contact mee gingen zoeken. Ze heeft dan ook gezwegen, want zij wou dat ook niet. Ik was niet bang dat dat meisje die jongen van me zou afpakken, want zij maakte toch geen kans, dat wist ik meteen!

Dus op een avond was de jongen online. En plots begon hij tegen mij te praten! Ik werd zenuwachtig en keek naar wat hij zei. Hij vroeg me wie ik was! Ja, nou, hoe moest ik dat nu uitleggen? Ik zei hem gewoon dat ik hem van ziens kende in school. En zo begon het allemaal. We kwamen beter en beter met mekaar overweg en plots vroeg hij m'n gsm-nummer! Toen hij dat vroeg was ik helemaal in de wolken.

We zijn nog altijd geen koppel, maar dat zal absoluut niet lang meer duren. Hij heeft mij zelfs al zitten uitvragen over seks (dat vond ik wel grappig). Toen ik zei dat ik nog maagd ben klonk hij wel opgelucht, want hij is ook nog maagd. Dus nu maar duimen dat het wat wordt!

Nora, 15 jaar