Dit spelen met eten had wel een heel happy ending! Een dikke week geleden heeft mijn vriend onder lichte dwang meegekeken naar Sex & the City.

Achteraf gezien had hij er totaal geen spijt van, want hij was helemaal gefascineerd door Samantha’s sushi-scène. Je weet wel, waarin ze haar zelfgemaakte sushi over haar naakte lichaam verdeelt en zo op tafel gaat liggen wachten tot haar vriend thuiskomt. Nu wou Dries ook eens zoiets proberen.

Zijn sushivaardigheden zijn helaas niet zo denderend, maar hij is wel goed in het maken van dessertjes. Zo had hij de dag erna chocoladefondue voorzien. De chocolade hield hij warm en lopend met een theelichtje en hij had aardbeitjes en marshmallows gekocht. Ik was met verstomming geslagen dat hier zo in op ging! De aardbeien gaf hij met de mond door en hij tekende met chocolade op mij. Dit likte hij erna af. Die hete chocolade op mijn buik, dijen en tepels was enorm opwindend. En ja, natuurlijk ging hij telkens verder en verder. Dit spelen met eten had wel een heel happy ending!

Het was een vreemde ervaring in het begin, maar als je je wat meer op je gemak begint te voelen is het eigenlijk echt leuk en zeker een fijn extraatje om de seks wat spannender te maken na al die jaren. Ik denk dat Dries ook zeker nog eens wil. Zo zie je maar dat de liefde van de man weg degelijk door de maag gaat.

Cleo, 22 jaar

Geschreven door Marlies Janssens