De eerste maand op kot...Spannend! Ik had me voorgenomen om veel mensen te leren kennen. Die ene avond heeft helaas eerder voor het omgekeerde gezorgd.

Mijn vriendin was die avond bij mij om pannenkoeken te bakken als goede start van het jaar. Helaas bedachten we te laat dat we geen mixer hadden. Geen pannenkoeken dus… We zaten op bed wat te praten toen we naast ons iets hoorde dat heel erg als een mixer klonk. In mijn enthousiasme zei ik dat ik aan de buren kon vragen of we hun mixer mochten lenen, meteen een goede starter voor mijn sociale voornemens! We luisterden nog even maar waren toch wel zeker dat het een mixer moest zijn.

Bij het aankloppen aan hun deur werd het plots volledig stil. Na enkele seconden klopten we nog eens en dan hoorden we wat gestommel. Niet zo goed begrijpend bleven we wachten tot mijn buurvrouw de deur, nogal verwilderd, kwam opendoen. Ik vroeg of we hun mixer mochten lenen en kreeg een heel vreemde blik terug. Ze zei dat ze geen mixer had en dat het nogal lang duurde omdat zij en haar vriend al waren gaan slapen. Het duurde toen nog zeker een goede tien minuten eer we doorhadden wat er nu eigenlijk was gebeurd. Uiteraard was het geen mixer, maar een vibrator...

Jan, 18 jaar

Geschreven door Liza Noë