Ik was op stap met een vriendin in Brussel. We hadden al veel gedronken toen zij voorstelde dat ik bij haar zou blijven slapen.

Met de taxi reden we naar haar huis, waar zij gewoon in haar bed ging liggen en mij het logeerbed wees. Nog geen twee minuten later verscheen ze in de deuropening en vleide zich naast mij neer in het logeerbed. Eerst gebeurde er niks, maar al snel waren we hevig aan het zoenen.

Ik liet mijn hand in haar broek zakken, maar zij hield me tegen. Ik dacht dat ze nog wat meer voorspel nodig had, dus gingen we verder met zoenen. Ik probeerde daarna nog twee keer mijn hand naar beneden te brengen. Elke keer stopte ze mij.

Ik stelde dan maar voor om te gaan slapen, en deed mijn kleren uit. Ik legde me neer op mijn rug, klaar om de slaap te vatten, toen ze ineens bovenop mij ging zitten en heen en weer begon te schuiven. Ze genoot er duidelijk van, en alweer probeerde ik mijn hand naar haar vagina te brengen. Ze hield me weer tegen, maar ging wel lustig verder. Omdat mijn pogingen toch afgeblokt werden liet ik het maar voor wat het was, maar genoot ik wel van haar. Zij had er duidelijk plezier in en kwam uiteindelijk ook klaar.

Omdat haar ouders niet mochten weten dat ik er was, moest ik om zeven uur ’s ochtends de deur uit en hadden we niet veel tijd meer om te praten. Weken later had ik eindelijk de moed om haar, via Facebook, te vragen waarom we niet verder zijn gegaan. Bleek dat ze haar maandstonden had en dat ze dat niet durfde zeggen. Dat had ze gerust mogen zeggen, ik had het niet erg gevonden. Maar, zelfs zo, vond ik het wel fijn.

Lennert, 19 jaar

Geschreven door Lisa Dierickx