Ik kan niet meer volgen, of toch bijna niet meer. De laatste tijd heeft Laura, mijn vriendin ontzettend veel zin in seks.

“De droom van iedere gezonde man” zou je kunnen denken, maar ik begin er uitgeput van te geraken. Haar libido heeft die van mij serieus voorbij gestoken, en ik probeer maar bij te benen.

Het is allemaal begonnen na Laura haar laatste examen. We gingen dat ’s avonds vieren met z’n tweetjes. Iets gaan eten, iets gaan drinken en daarna nog wat gaan dansen. De hele avond lang plakte ze aan m’n lijf, keek ze verleidelijk naar mij en gedroeg ze zich heel flirterig. En dat had natuurlijk het gewenste effect op mij. Nog redelijk vroeg op de avond zijn we naar haar kot getrokken en hebben we seks gehad. Ze had me eigenlijk besprongen. Sindsdien hebben we stomende vrijpartijen elke keer we een date hebben.

Tijdens de examens hebben we niet veel met elkaar afgesproken. We hebben wel met elkaar gebeld en ge-sms’t, maar daar bleef het bij. Dat was de deal die we met elkaar hebben gemaakt. We wilden ons volledig concentreren op de examens en daarna gingen we onze “schade” inhalen tijdens de zomer. En die hebben we afgelopen maand toch al redelijk ingehaald. Het is zelfs zo dat elke keer we afspreken in bed belanden, als we die al halen. Onlangs sleurde ze me mee naar de toiletten voor een vluggertje.

Niet dat je me hoort klagen, maar ik vraag me af hoe het komt dat ze plots zeer “actief” is. Misschien door de zomerhitte, of misschien eerder het feit dat we elkaar hebben moeten missen door de blok. Ik weet het niet, en het lijkt me ook zo raar om het te vragen. Het enige dat ik weet is dat ik waarschijnlijk best begin te werken aan m’n uithoudingsvermogen en een kleine energiedrank-voorraad insla.

Kirstof, 24 jaar

Geschreven door Alizé Deschacht