Om over mijn hardnekkig liefdesverdriet heen te raken – ja, het duurde nu al een jaar – namen mijn beste vriendinnen me mee op citytrip naar Berlijn.

Het werd een driedaagse vol fun, feest, drank en shopping. Natuurlijk mocht ook uitgaan niet ontbreken, en op een dolle avond leerde ik er een charmante jongen kennen. Hij flirtte openlijk met mij, ik was een beetje tipsy, en m’n vriendinnen vonden dat ik een verzetje wel kon gebruiken. Hij was immers zo knap en kon geweldig dansen! Die heupen… Wat zouden die nog meer kunnen??

Ik aarzelde dus niet toen hij me mee vroeg naar zijn thuis. En wat daar gebeurde werd onbeschrijflijk. Zo’n minnaar had ik nog nooit gehad! M'n hart sloeg op hol en hij deed dingen met me die ik anders nooit zou toestaan. Het strafste van al was dat we rechtstaande seks hadden. Niet tegen een muur ofzo, maar echt in het midden van de kamer! Hij nam me op, kon me met z’n sterke armen duidelijk dragen en… Nam me. Wel minuten lang.

M’n vriendinnen konden mijn waanzinnige verhaal amper geloven, maar eentje moest mijn roes dusdanig verstoren. Zij was later die avond – toen ik al met m’n minnaar was gaan lopen – aan de praat geraakt met “de oudere broer” van mijn vlam. En wat bleek? Mijn vlam was niet alleen 5 jaar jonger dan ik, maar dus ook nog eens minderjarig! Ik schaamde me dood! En toch… Wow…

Heleen, 24 jaar

Geschreven door Julie van der Weerden