Ze zeggen altijd dat de eerste échte relatietest samenwonen is, maar ik heb mijn portie test nu wel gehad. 

Deze kerstvakantie ging ik met mijn lief, Tim naar Spanje, om Kerstmis en Nieuwjaar in de warmte te vieren. Gewoon met ons tweetjes. Kerstmis vierden we vrij zielig in een restaurantje waar alleen maar oude mensen zaten, en bij Oudjaar hebben we het zelfs niet tot 12 uur ’s nachts gehaald.

We hadden zo veel ruzie dat ik er zot van werd. En ik ergerde me ook aan alles wat hij deed. We hadden een klein appartementje gehuurd voor 2 weken en eerlijk gezegd wist ik niet dat je op 2 weken rommel kon maken voor een heel leger dat net de oorlog had gewonnen. Ik voelde me net een meid die achter alles zijn rug moest opruimen. Alsof dat nog niet genoeg was, was hij ook nog een super lui. Oké, dat je geen cultuurmens bent, maar af en toe een terrasje doen of op het strand wandelen is toch niet te veel gevraagd? Meer nog dat is toch net wat je doet op vakantie?
 
Terug thuis heb ik al heel vaak getwijfeld om een punt achter onze relatie te zetten. Ik heb Tim na een klein jaar pas écht leren kennen denk ik. Maar thuis is hij ook zo anders, lief en attent.

Deze paasvakantie trekken we naar de bergen en de sneeuw, misschien dat hij dat wel leuk vind. Wie weet krijgt onze relatie dan wél een positieve boost.

Eveline, 22 jaar

Geschreven door Laura Jacobs