Mijn vriend en ik zijn heel open wanneer het over seks gaat. We weten dat we elkaar kunnen vertrouwen en praten dan ook graag over ons seksleven. 

Op die manier ontdekken we wat de ander graag en niet graag heeft. Toch is er één iets dat ik heel lang voor hem verzwegen heb. Wanneer ik masturbeer, fantaseer ik graag. Meestal fantaseer ik over heel gewone zaken: mijn vriend die me tegen de muur neemt, die ene knappe acteur die graag z’n tong gebruikt, het spectaculaire orgasme dat ik had toen ik 19 was, … Mijn vriend kent vele van deze fantasieën en we hebben er zelfs al een aantal werkelijkheid gemaakt.

Maar soms droom ik ook van andere zaken. Soms droom ik over blinddoeken, handboeien en dirty talk, iemand die me over de keukentafel buigt en me slaat, een halsband rond mijn nek, … Dit zijn de fantasieën waarvoor ik mij eigenlijk een beetje schaam. Daarom vond ik het heel moeilijk om dit allemaal aan mijn vriend te vertellen. Tot vorige week.

We waren wat aan het knuffelen, toen hij me vroeg om een van mijn fantasieën te delen. Hij doet dit regelmatig, dus het verraste me niet echt. Om de een of andere reden besloot ik om hem deze keer iets anders te vertellen. Ik vertelde hem dat ik het leuk zou vinden om geblinddoekt aan het bed vastgebonden te worden. Het schaamrood stond op mijn wangen, maar ik probeerde het zo goed mogelijk uit te leggen.

Hij reageerde erg verbaasd -ik had hier immers nog nooit iets over gezegd- maar was heel lief. Hij zei dat hij erover zou nadenken. Enkele dagen geleden liet hij me weten dat hij het best wel eens wil proberen. Ik denk dat ik sinds mijn eerste keer niet meer zo zenuwachtig geweest ben over seks. Zo spannend!

Elise, 34 jaar