Toen ik nog maagd was, dacht ik dat seks zou gaan zoals in de film. 

Twee verliefde mensen die elkaar traag uitkleden, dan heerlijk romantische en zwoele seks hebben en daarna gelukzalig in elkaars armen in slaap vallen. Mooi niet dus.
Elkaar uitkleden komt er inderdaad bij kijken, maar dat gaat vaak klungelig. Want wie verdwaalde in alle haast nog nooit in z’n trui of T-shirt? En er zijn maar weinig mannen die in minder dan tien minuten een bh open krijgen.

Hoe romantisch de seks is, dat beslis je uiteraard helemaal zelf, maar in mijn beleving gaat het toch nooit zo traag en sensueel als in films. En dat stimulerende achtergrondmuziekje uit de film begint ook niet zomaar te spelen als je met je vriendje in bed duikt. Vreemd.

Na de seks vallen mijn vriendje en ik wel altijd in elkaars armen, maar lang duurt dat niet. Als vrouw ga je best zo snel mogelijk naar toilet, want dat helpt tegen een blaasontsteking. Mijn vriendje is na de seks zo moe, dat hij liefst zo snel mogelijk gaat slapen. In elkaars armen slapen doen we sowieso nooit, want daar kan hij niet tegen. Dus wanneer ik van het toilet terugkom is meneer meestal al naar dromenland vertrokken.

Filmseks of niet, het blijft het heerlijkste gevoel ter wereld. Klungelen om uit je kleren te geraken, lachen omdat je elkaar per ongeluk al eens pijn doet, stomende seks en dan heerlijk indommelen.

Senna, 17 jaar

Geschreven door Lisa Dierickx