De G-spot. Ik word zo moe van dat ding. Michiel heeft blijkbaar een nieuw doel in zijn leven: mijn G-spot vinden. 

Want ik kom dan veel heviger klaar en dat is toch lekker en blablabla. Bla. Het probleem is dat ik er dus niets aan vind en ik dat maar moeilijk aan zijn verstand krijg.

Ik weet dat hij het lief bedoelt en eerst was het ook wel grappig om dat ding überhaupt te vinden. Je moet een ‘kom eens hier’-gebaar maken in de vagina en als het goed is, voel je een ribbelig stukje. Op internet vind je er hele handleidingen over en we hebben die plek ook gevonden bij mij. Maar ik lig daar dan en denk ‘Ja… Hoera.’ Die G-spot is vast leuk, maar niet iedere vrouw is er gevoelig voor en ik ben daar één van.

Michiel denkt nu dat het aan hem ligt. Dat hij de verkeerde beweging maakt of dat we die G-plek toch niet hebben gevonden of zo. Ik heb hem nu al zo vaak gezegd dat het niet aan hem ligt maar dat ik er gewoon niet veel aan vind. We hebben eigenlijk hele goede seks, vooral als hij eens níét op zoek gaat naar die G-plek.

Voor vanavond heb ik een verrassing voor hem: een boekje met allemaal standjes die we kunnen uitproberen. Eens zien of dat hem afleidt van zijn zoektocht.

Fien, 26 jaar