Mijn vriend en ik wilden voor het eerst iets verder gaan. Hij legde mijn hand op zijn penis. En ik stond daar met mijn mond vol tanden!

We hadden al een tijdje wild gekust op mijn bed, op de zetel... Maar we wilden toch wel eens verder ontdekken. Althans, dat dacht ik eerst. Hij had al wel eens onder mijn topje gezeten en soms leek het alsof we al volop bezig waren met onze kleren aan. Maar toen hij mijn hand op zijn penis legde, verschoot ik eerlijk gezegd. Daarvoor ging alles zo natuurlijk. Hier was ik niet op voorbereid. Het voelde gewoon zo vreemd! Ik wist niet wat ik er mee moest doen, dus trok ik mijn hand weg en glimlachte ik wat verleidelijk. Dit geeft me wat extra tijd, dacht ik bij mezelf. Ik weet eigenlijk niet of ik er gewoon niet klaar voor was, of ik me niet voorbereid voelde. Na wat te googlen was ik nog meer in de war. De dingen die ik las, leken me al helemaal niet iets dat ik kon doen. Opeens besefte ik dat ik niet wist wat leuk voelt bij een jongen, en de meer (ahem) “gebruikelijke” technieken leken mij zelfs niet aangenaam.

De volgende keer probeerde hij weer en trok ik weer weg. "Nu niet", zei ik. "Kunnen we nog even wachten?" Hij vond het niet erg, er zat geen haast achter. Maar nu vraag ik me wel af wanneer het toch gaat gebeuren. Als er ooit wel haast achter zit, ga ik er dan wel klaar voor zijn?

Suzanne, 15 jaar

Geschreven door Anoukh van de Wiel