Ik heb altijd al gevonden dat mijn vagina er een beetje raar uitziet. De binnenste lippen ‘flubberen’ naar buiten, en ook al weet ik dat het vaak voorkomt, toch vond ik het niet echt...ha flatterend ja.

Nu ook niet dat een penis en die teelballen erbij echt zo iets zijn waarvan je zegt :’ha waw, prachtig, zo mooi!’, maar ik vroeg me wel eens af of een vriendje mijn vagina niet minder mooi vond, in vergelijking met die van ex-vriendinnetjes bijvoorbeeld, of anders als die van op internetsites.

Die van porno-actrices zijn meestal wel geopereerd, maar het kan zijn dat sommige jongens dat eerder als ‘normaal’ beschouwen dan...nuja eerder zo een vagina als de mijne.
 
Dus ik besloot om het aan mijn vriend te vragen. Of hij mijn vagina wel mooi vond. Die keek me helemaal verbaasd aan. Hij had het blijkbaar nog niet zo echt bekeken, in termen van ‘lelijk’ of ‘mooi’.

Hij zei dat hij alles aan mij mooi vond, en dat hij dat van bij heel het begin vond, vanaf de eerste keer dat hij me zag en ook die eerste onvergetelijke avond dat hij me zo zonder kleren mocht zien. Nogal slijmballerig, maar alé toch een lief antwoord.

Ik heb al niet meer doorgevraagd, volgens mij is er voor hem echt geen probleem. En dan vraag ik me af waarom ik me eigenlijk ook weer zorgen aan het maken was.
 
Céleste, 27 jaar