Ik heb iets doms gedaan, iets heel erg doms. Ik heb er echt ongelofelijk veel spijt van, maar mijn vriendin is voorlopig niet geïnteresseerd in mijn verontschuldigingen. 

Enkele dagen geleden is ze langsgekomen voor een gezellig avondje thuis. We zouden iets eten en daarna een film kijken, maar halverwege die film raakten we afgeleid. Ik kon niet van haar afblijven en van het een kwam het ander.

Wij gebruiken altijd condooms. Mijn vriendin is aan de pil, maar ze vindt de extra bescherming erg belangrijk en dus zijn we daar heel consequent in. Ik heb hier nooit een probleem mee gehad, maar dit keer ging het mis: het condoom scheurde.

Ik wist dat dit kon gebeuren, maar ik had nooit verwacht dat ik het zo duidelijk zou merken. Dat was natuurlijk het moment waarop ik had moeten stoppen. Ik had moeten terugtrekken, mij excuseren en een nieuw condoom pakken. Mijn vriendin had dit zeker niet erg gevonden en we hadden in no time verder kunnen doen. Maar dat is duidelijk niet wat ik gedaan heb. Ik heb geen goed excuus, enkel dat het zo lekker was en dat ik niet wilde stoppen. Ik dacht met mijn penis in plaats van met mijn hoofd en deed gewoon verder.

Achteraf merkte mijn vriendin natuurlijk dat er iets mis was. Ik heb het haar dan ook eerlijk verteld. Ze was woedend en ik verwijt het haar zeker niet. Zo dom van me.

Jens, 22 jaar