Bij de eerste keer maakte ze het al duidelijk: zij houdt er wel van om de controle te hebben én ze vindt handboeien leuk. Om op mij te gebruiken om precies te zijn. 

Nu ben ik zelf ook niet van de hele lieflijke, romantische seks. Van mij mag het wel wat wilder maar dit was nieuw voor me. Nieuw maar ook wel interessant. Toen ze het voorstelde, zei ze er gelijk bij dat ik er achter moest staan en zij me direct zou losmaken als ik het niet meer wilde. We spraken voor de zekerheid een codewoord af: Gorbatsjov. Niet een naam die ik vaak noem in bed.

Eindelijk was het zover en na een avondje waarin ze me maar bleef teasen, zette ze me vast aan het bed met twee paar handboeien. Ze teasde me nog wat verder en het was verschrikkelijk lastig om haar niet aan te raken. Blijkbaar te lastig, want ineens had ik haar bij haar taille vast. Zij keek me verbaasd aan, om vervolgens te lachen. “Eh, zoetje. Je hebt de handboeien gesloopt.”

Later zagen we dat ik bij allebei de handboeien schakels kapot had getrokken en gaf ze toe dat ze de goedkopere handboeien had gepakt. Omdat het mijn eerste keer ermee was en zo kon ik hoe dan ook loskomen.  Ze had alleen niet verwacht dat ik zoveel kracht zou zetten uit pure geilheid.

We gingen trouwens wel gewoon door met kapotte handboeien en al, want we waren allebei nog altijd bloedgeil. Absoluut voor herhaling vatbaar, alleen de volgende keer wel met iets betere handboeien.

Thomas, 20 jaar

Geschreven door Simone van der Linden