Op zich gaat mijn relatie goed. Alleen heb ik de laatste maanden het idee dat ik meer opgewonden ben vòòrdat we seks hebben, dan wanneer we het effectief doen.

Mijn vriend en ik komen heel goed overeen: dezelfde interesses, ideeën. We zijn het vaak met elkaar eens, hebben we toch eens een ander standpunt dan vinden we ook weer snel een compromis. Hij heeft zijn vervelende trekjes (net zoals ik) maar is altijd zachtaardig. Soms te. Wanneer we seks hebben is hij ook lief. Hij is voorzichtig, experimenteert met zeer veel zorg en pakt het rustig aan. Als ik hem vraag iets ‘anders’ te doen, dan doet hij dat maar ook weer met veel tederheid en voorzichtigheid.

Versta me niet verkeerd, ik vind het fantastisch dat hij zoveel respect heeft. Alle mannen zouden dit moeten hebben. Maar als we dan echt bezig zijn mag het voor mij gewoon meer zijn. Tijdens seks lijkt het me fijn om wat harder aangepakt te worden en dat er heftiger geëxperimenteerd wordt. Misschien wil ik dan net wel dat hij dominant is.

Hoe dan ook, ik durf het hem echt niet te vertellen. Ik ben bang dat hij me dan raar gaat vinden. Maar dat ik nog maar weinig opgewonden geraak, is langs de andere kant ook niet oké…

Charlotte, 23 jaar