Mijn vriendin en ik waren vroeger verliefd op dezelfde jongen. Hij was drie jaar ouder dan ons en zat op de school die tegenover de onze lag.

Die jongen profiteerde van ons. Hij zei dat hij alleen maar iets wou met het meisje dat seks met hem had. Dus ik besloot om seks met hem te hebben. Ik dacht er toen niet zo over na en besefte al zeker niet dat hij gewoon wilde misbruik maken van de situatie. Mijn vriendin kwam hier achter en besloot ook seks met hem te hebben. Toen kwam er hevige ruzie tussen ons en is onze vriendschap kapot gegaan.

Ik bleek dan uiteindelijk ook nog zwanger te zijn van hem.. na enkele weken al heeft hij me verlaten. Mijn ouders hebben me in de steek gelaten omdat ze mij te jong vonden. Met mijn moeder had ik toch vooral ruzie thuis en ondertussen woon ik alleen. 

Nu negen maanden later heb ik het kindje en verzorg ik het in mijn eentje! Zo zie je maar dat je niet zomaar seks met iemand moet hebben, ook al ben ik blij met mijn kindje en zal ik het goed opvoeden (hehe en hij is ook blij met mij hoor !).

Chana, 21 jaar

Geschreven door Thalia Gerarts