Na 6 jaar van speeltjes, vreemde standjes, ongeïnteresseerde vriendjes en heel veel frustraties is het eindelijk gelukt: EEN ORGASME!

Leuk was het niet. Mijn vriendjes kwamen steevast klaar, en ik amuseerde mij wel, maar de kers op de taart ontbrak toch. Het is ook niet echt gemakkelijk om aan te brengen. 'Hé, ik ben eigenlijk nog nooit klaargekomen, zin om mij eens wat langer te vingeren of te beffen zodat het mij ook eens lukt?' Dat bleef allemaal een beetje beperkt tot het voorspel, en van het moment dat ik nat genoeg was, of het toch wat te lang bleef duren, gaven de meesten er de brui aan. Als ik wel eindelijk in de buurt was, begon ik mezelf zenuwachtig te maken 'omdat het nog nooit gelukt was', en daar sloop mijn opwinding dan de deur uit...
Als je ook nog eens vriendinnen hebt die nog helemaal high zijn van hun vorige seksuele hoogtepunt en daar heel graag over vertellen, dan begint het toch wat te steken.

Met Stijn begon het allemaal een beetje anders, eerder als friends with benefits. Nu ja, eerder benefits voor hem. Gaandeweg begon Stijn echter te merken dat ik een beetje, tja, onvervuld was? En waar mijn vroegere vriendjes opgaven, raakte hij net vastberaden.
'Vanavond ga ik je laten klaarkomen', zei hij een paar weken geleden. Ik heb gezegd dat hij gerust mocht proberen, maar er maar niet te veel van moest verwachten. 

Het heeft lang geduurd, maar Stijn wist van geen ophouden. Hij is lang bezig geweest daar beneden en ik kan me maar inbeelden hoe hard zijn kaakspieren begonnen te verkrampen, maar op een gegeven moment voelde ik me ontspannen. Begon ik het zowaar warm te krijgen, merkte ik dat ik mijn spieren niet altijd meer onder controle had. Ik begon zowaar te kreunen en in tegenstelling tot al die vorige keren was dat niet ingestudeerd. Goed, om een lang verhaal kort te maken, ik heb de sterren en de hele melkweg gezien. Sindsdien hebben we elkaar nog een paar keer gezien, en hoewel het niet elke keer gebeurde, heb ik toch een aantal kersen gehad, haha!

Dus meisjes, het kan! En mocht je zo iemand thuis hebben zitten die geen zin heeft om er veel tijd in te steken: Stijn zei zelfs dat hij nooit geiler was dan toen hij mij zag klaarkomen. Het is dus niet alleen in jouw voordeel.... ;)


Sammy, 21 jaar

Geschreven door Geertje De Backer