Hallo, ik ben een meisje van 17. Een half jaar geleden heb ik Emilio leren kennen, een jongen van 19 jaar. We werden verliefd en gingen al snel samen een week naar Portugal op vakantie.

Door alleen maar naar mekaar te kijken werden we al opgewonden. We begonnen te prutsen aan elkaar en hevig te zoenen. Op onze eerste avond in Portugal hebben we heftige seks gehad op het strand. Eigenlijk konden we niet meer stoppen. Die week in Portugal hebben we niets anders gedaan dan zwemmen, eten, drinken en vrijen.

Terug in België hadden we nog steeds een goed contact, ook in lichamelijke zin. Op een dag stelde ik hem voor om een trio te doen met een meisje erbij. Ik wist een lekkere, knappe meid van de sportschool en heb ze opgebeld. We hebben een privé sauna met zwembad gehuurd. Het was niet onwennig, het was zalig! Aurelie (de derde) was geweldig! Ze hebben mij verwend, we hebben Emilio verwend, en we hebben Aurelie vaak doen klaarkomen. Het was een feest dat vijf uur lang heeft geduurd. Ik voelde me zo goed! Na dat avontuurtje is mijn band met Emilio nog hechter geworden.

Op een avond ging ik uit met mijn vrienden en zo leerde ik Brad kennen, een Nederlander uit Amsterdam. Het klikte en we belandden al naakt in zijn auto. We huren soms samen een hotelkamer, omdat hij zo goed in bed is. Emilio is nog steeds mijn vriendje, en hij weet ondertussen van Brad. Jammergenoeg ziet hij een triootje met Brad niet zitten. Emilio heeft in de tussentijd ook een 'slippertje' gemaakt met een vrouw van 25 jaar.

Emilio en ik vrijen bijna elke dag. Bijna elke dag, omdat we mekaar twee dagen per week niet zien. Ik vind het geweldig om zo een vrije relatie te hebben en wil mij nog lang niet aan één iemand binden!

Lara, 17 jaar

Geschreven door Thalia Gerarts