Ik masturbeer niet zoals het moet. Ten minste, die indruk krijg ik toch wanneer ik meer te horen krijg over vrouwen die zichzelf bevredigen.

Ik heb de vibrator die m’n vriendje me beloofd heeft nog altijd niet gezien. En bananen, zoals ik dat ooit een porno-actrice in haar vagina heb zien schuiven in een “vrouwvriendelijk” seksfilmpje, zijn ook niet echt mijn ding. Ik vind dat fruit alleen maar dient om op te eten.

Met andere woorden, ik denk dat er alleen nog maar mijn vingers resten om te kunnen masturberen volgens de clichés. Maar daarmee doe ik dat dus niet. Mijn clitoris is immers vaak gevoelig.

Ik kan mezelf alleen maar laten klaarkomen door met mijn onderbroek aan op een kussen te gaan zitten. Ik denk daarom dat ik gerust ook kan klaarkomen van paardrijden of zo. Als dierenvriend laat ik dat echter liever aan andere geile vrouwen over.

Dat ik op zo’n vreemde manier aan mijn trekken moet komen wanneer ik alleen ben stoort mij eigenlijk niet. Ik kom er op een geweldige manier van klaar dus ik heb er mij met plezier bij neergelegd (niet letterlijk dus).

Wel, vrees ik, dat het niet opwindend zal overkomen bij mijn vriendje als hij dit ooit te zien krijgt. En net nu smeekt hij me de oren van het lijf om mezelf te filmen wanneer ik masturbeer. Dat doe ik dus mooi niet!

In zijn hoofd masturbeer ik waarschijnlijk net zoals je dat wel vaker ziet op het internet : poedelnaakt en uitgestrekt op het bed. Dan streel ik aan mijn natte kutje tot wanneer ik kreunend klaarkom.

Waarom zou ik dat beeld dat hij van me heeft nu willen verpesten? Zo’n vrouw heb ik altijd al willen zijn ;-). Een vrouw die masturbeert volgens de boekjes.

Kristien, 26 jaar

Geschreven door Niki Waegemans