IK WIL EEN VIBRATOR! Zo, dat lucht op! Schreeuwerige hoofdletters zijn op hun plaats bij deze vaginale noodkreet. Een trillende toy, sexy speelgoed, een persoonlijke plezierder.

Mijn hoofd zit al vol koosnamen voor mijn nieuwe hebbeding. Hoe groot mijn enthousiasme ook is, ik stel natuurlijk wel een aantal eisen. Aangezien we in de toekomst heel wat quality time met elkaar zullen doorbrengen mag dat wel vind ik. Het is mijn eerste vibrerende bedpartner, dus hij moet gebruiksvriendelijk zijn. Ik wil geen 25 verschillende standen die me in het heetst van het moment eerder een paniekaanval dan genot bezorgen.

Hij moet natuurlijk wel wat kunnen, hij heeft ten slotte als levensdoel mij te plezieren. Daarnaast wil ik ook dat hij er stijlvol uitziet. Ik wil geen plastieken penis, geen nagemaakt geslachtsorgaan. Dat vind ik niet opwindend en ik heb al meermaals horen zeggen dat mannen dat ook niet erg bevalt- voor in het geval we met drie tussen de lakens belanden. Ik wil liever iets abstracter, puur gevormd voor een intieme date met mij.

Hij moet ook een goede reputatie hebben. Tot slot moet hij ook stil zijn! Ik wil niet dat mijn kotgenoten me de volgende dag vragen wie me de hele nacht heeft opgebeld omdat de trilfunctie van mijn GSM zo luid stond.

Help, mijn lijst met eisen is al bijna langer dan mijn lijst voor potentieel boyfriend-material. Zo’n privé-masseur kost natuurlijk ook wel wat. Dat wordt sparen…Ook al ben ik een moderne vrouw, ik heb toch ietwat schroom om het op mijn verlanglijstje te zetten voor mijn verjaardagscadeau. Dat zou te vreemde momenten opleveren als mijn oma met zo’n mooi ingepakte mysterieuze doos komt aanzetten. Ik kijk wel uit naar de dag dat mijn vibrator en ik elkaar eindelijk mogen ontmoeten, het wordt zeker en vast een match made in heaven!

Alena, 19 jaar

Geschreven door Idelies Philips