Na een avondje tussen vrienden waar de drank rijkelijk vloeide besloot ik om bij mijn vriendin te overnachten.

Ik was behoorlijk aangeschoten en zag het vervolg van de nacht al helemaal zitten. Toen ik bij mijn vriendin aankwam bleek dat ook zij graag een romantisch einde aan deze avond wilde breien.

We kusten en knuffelden er op los en van het een kwam ook deze keer het ander. Nadat we al een hele poos aan het vrijen waren voelde ik dat er iets niet klopte.

Hoewel ik ontzettend opgewonden was kon ik me niet helemaal toeleggen op het moment en ik merkte algauw dat ik niet kon klaarkomen. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Kwam het door de drank of was er meer aan de hand?

Ik vond het behoorlijk gênant ten opzichte van mijn vriendin en wist niet goed of ik moest blijven doorgaan of gewoon eerlijk moest zijn.

Lang kreeg ik niet om hierover na te denken want ik merkte dat mijn vriendin slecht enkele seconden van een orgasme verwijderd was. Terwijl zij al kreunend haar hoogtepunt bereikte besloot ik dan maar om mee te kreunen.

Wanneer ik naast haar ging liggen voelde ik me ietwat ongemakkelijk. Ik probeerde het gebruikte condoom weg te moffelen maar dit was tevergeefs.

Ze nam het ding van me over en staarde er verwonderd naar. ‘Is dit alles?’ vroeg ze. Aarzelend beantwoorde ik haar vraag ‘Ja hoor, kijk maar’ terwijl ik wees naar iets in het condoom dat er helemaal niet was.

Mijn vriendin draaide het condoom vervolgens in een zakdoekje en smeet hem in de vuilbak. Een leugentje om bestwil dan maar?  

Andreas, 31 jaar

Geschreven door Sara Volcke