Hallo, ik ben een meisje van 16 en onlangs heb ik voor de eerste keer gevreeën met mijn vriend. We zijn ondertussen bijna 3 maand samen. Mijn vriendje was geen maagd meer.

Mijn verhaal gaat als volgt: we hadden afgesproken dat we 'het' gingen doen tijdens een weekendje in de Paasvakantie. Dominic, mijn vriendje, zou dan alleen thuis zijn. De vrijdagavond om 18u ben ik dan naar zijn huis gefietst. Hij deed de deur open en was chiquer gekleed dan anders. Hij zei dat ik hem moest volgen naar het terras.

Hij had de tafel buiten gezet en er stonden kaarsjes en champagne. Hij had gekookt voor mij, het was zelfgemaakte spaghetti. Niet zo'n topchef recept maar dat deed er voor mij niet toe! Het vlees was iets te hard gebakken dus hij was een beetje teleurgesteld, vrij schattig eigenlijk.

Hij zei dat het mijn avond was dus ik moest dan ook absoluut NIETS doen: hij ruimde af, kwam terug aan tafel zitten en zei: "En schat, ben je klaar voor deel twee?" Ik zei al lachend:"oei, dus er komt nog?" :D Dominic zei dus natuurlijk "ja" waarop hij me meenam naar de trap en zei dat hij me moest blinddoeken.

Hand in hand gingen we de trap op naar zijn kamer waar hij mijn blinddoek af deed en... ooh héél zijn kamer stond vol met kaarsjes, er speelde super mooie muziek en er stond massageolie klaar. Hij zei dat ik rustig mocht gaan liggen, moest ontspannen en dat hij me een massage ging geven.

De massage heeft in het totaal misschien 20 minuten geduurd en dan zijn we beginnen kussen. Hij vroeg me of ik er klaar voor was en moest dat niet zo zijn dat hij wel zou wachten. We hebben veilig gevreeën en tot mijn grote verbazing deed het écht niet zoveel pijn als ik verwacht had!

Normaal zou ik wel ietsje langer samen zijn met mijn vriend voor mijn eerste keer, maar ik voelde me er écht goed bij en het was gewoon zo romantisch!! Met dit verhaal wil ik aantonen dat je niet al de verhaaltjes moet geloven die er verteld worden, de eerste keer hoeft niet persé immens veel pijn te doen! En inderdaad, vaak gebeurt het niet zo romantisch als het bij mij is gebeurd. Zolang je maar weet dat jullie er allebei klaar voor zijn!!

Groetjes

Yasmine, 16 jaar