Sinds drie maanden heb ik een nieuwe, leuke vriendin en het gaat echt goed tussen ons, maar onze eerste echte date zal ik nooit vergeten!

We kenden elkaar vanop school en zaten zo wat in dezelfde vriendenkring. Ik had al wel een oogje op haar en was dan ook heel erg blij toen ze met een groepje meeging naar een plaatselijk festival. Na drie pintjes besloot ik een babbeltje met haar te slaan en dat ging vlot. We hadden echt plezier die avond!

De week nadien besloot ik haar op date te vragen. Ik wist dat ze hield van lekker eten en op kot zat in de buurt van onze schoolcampus, dus stelde ik voor om voor haar te koken. Ze zei meteen ja. Toen ik daar echter aankwam met m’n kookspullen, smeet ze me 10 seconden later al tegen de muur en begon me voluit en heftig te zoenen. Mijn ene hand hield ze strak tegen de muur en haar andere legde ze op haar borst. Ik werd er helemaal wild van, ze besprong me compleet! Toen ik nog rustig vroeg of we eerst niet gingen koken dan, fluisterde ze in m’n oor dat ze hier al een hele week over gefantaseerd had…

Na drie maand ben ik nog steeds niet gewend dat ik zo’n ondeugende, fantasierijke vriendin heb. Elke keer dat we samen zijn bespringt ze me haast en scheurt ze de kleren van m’n lijf. Vroeger had ik altijd vriendinnetjes met complexen, of ze wilden het licht uit in de slaapkamer. Eerlijk gezegd vind ik dit veel leuker: mijn vriendin zit vol zelfvertrouwen en dat geeft ons seksleven een boost. Ik ben er helemaal weg van!

Hans, 20 jaar

Geschreven door Julie van der Weerden