Elke is mijn eerste grote liefde. We zijn misschien nog jong, maar smoorverliefd en alles voelt zo juist aan tussen ons. 

We voelen ons klaar voor de volgende stap...De zomervakantie begon en Elke en ik zijn nu al 6 maand samen. Zij wil wachten tot haar 16e verjaardag voor we het doen en ik heb daar alle respect voor. In de aanloop naar haar verjaardag hebben we al ontelbare keren liggen droogneuken. Als we alleen thuis zijn, doen we het soms zelfs zonder kleren: extra spannend en de verleiding is enorm…

Een paar dagen voor haar verjaardag waren we alleen thuis. Het duurde niet lang voor we weer verstrengeld in elkaar tussen de lakens lagen. Haar handen gleden onder m’n t-shirt, de mijne speelden met haar borsten. “Kleden we ons uit?” we keken in elkaars ogen en twijfelden geen seconde. Heftiger kussend verkenden we elkaars lichaam. Ik fluisterde dat ik zo’n ongelooflijke zin in haar had. Het was heel warm die dag en we smeten het laken van ons af.

Zij gleed met haar hand naar m’n piemel en beet in m’n oorlel. “Ik verjaar bijna, baby”, terwijl ze heviger over m’n kruis wreef. Ik kreunde terwijl we tijd en plaats uit het oog verloren. Mijn hand gleed tussen haar warme dijen, maar plagerig kletste ze het weg. Ze legde me op m’n rug en ging uitdagend op me zitten. Kussend daalde ze over m’n borstkas naar beneden tot aan mijn navel en dan ging ze weer naast me liggen. Ze pakte m’n piemel steviger vast en begon me traag maar vastberaden af te trekken. Intussen kuste ze me in m’n nek. 

We vergaten helemaal waar we waren en kreunden er op los. Tot er plots op haar deur werd geklopt. We verstijfden. Nog voor we een reactie over onze lippen kregen, deed haar vader de deur open. Die slikte, verbijsterd als hij was. Elke riep dat hij weg moest gaan en onmiddellijk sloeg hij de deur weer dicht. Nu lagen we, knalrood met een bonzend hart, ver uit elkaar. Het was alsof we uit elkaar waren gesprongen het moment dat Elke haar vader was binnen gekomen.

Ik trilde nog na. We hadden ons allebei nog nooit zo gegeneerd. Elke vroeg me om weg te gaan, uit schaamte maar ook uit schrik omdat ze niet wist wat de reactie van haar nogal conservatieve ouders zou zijn. De eerste keer leek nu wel verder weg dan ooit… Ik zou haar ouders nooit meer onder ogen durven komen. Gelukkig spraken haar ouders haar er later die week over aan en stelden ze zich eerder begripvol op. Haar vader voelde zich schuldig dat hij zomaar binnen was komen stormen. Tegen mij hebben ze er nooit iets over gezegd, maar Elke stelde me ook gerust en zei dat we het maar moesten vergeten. Later zouden we hier sowieso om lachen.

Felix, 17 jaar

Geschreven door Stijn Michiels