Ik vind eigenlijk niets zo zalig, behalve dan de seks zelf, als om na een vrijpartij Elisa in mijn armen te houden en gewoon na te knuffelen. 

Ik geniet er echt van om onze bezwete en naakte lichamen tegen elkaar te voelen. Hoe ze met haar hoofd op mijn borst ligt en me af en toe een klein speels kusje op mijn borstkas geeft terwijl ik haar zacht streel. En hoe we gewoon een beetje praten over vanalles, over onze dag en meestal de meest banale dingen. De pillowtalk, of hoe ze dat ook noemen. Ik geniet daar echt van, ook omdat ik zie dat ze daar ook van geniet. Moest ze een katje zijn, dan ben ik er zeker van dat ze in mijn armen zou liggen spinnen.

Op die momenten zijn we precies alleen op de wereld, en voel ik mij in de zevende hemel. Ik moet haar dan met niemand anders delen. Ik ben misschien wat egoïstisch op dat vlak, maar het kan me niet schelen. Ik ben echt smoorverliefd op haar en ik wil zo veel mogelijk genieten van de momenten die we samen kunnen delen.

Dit klinkt waarschijnlijk allemaal heel melig, misschien zelfs te melig voor een "stoere" vent, maar ik ben nog steeds na 3 jaar smoorverliefd en helemaal weg van mijn meisje.

Kris, 25 jaar

Geschreven door Alizé Deschacht