'Nee, niet doen!', maar het was al te laat. Eén beweging van zijn hand later vloog ik letterlijk tot tegen het plafond. 

Ik begin echt hoe langer hoe meer te denken dat mijn intieme delen gewoon anders geprogrammeerd zijn. Waar mijn vriendinnen allemaal klagen over hoe hun vriendje enkel aan zichzelf denkt, en hen nooit wil vingeren of beffen, moet ik er niet aan denken dat Rik nog maar in de buurt komt van mijn clitoris.

Rik is mijn eerste echte vriendje, en dus ook de eerste op heel veel andere gebieden. Dat betekent niet dat ik voor hem nog nooit een orgasme had, ik kon prima voor mezelf zorgen.
De eerste keer dat Rik en ik seks hadden, was geweldig. Ik was in mijn vriendinnengroepje zowat de laatste die eraan begon, maar als ik het nadien zo hoorde, had ik ook één van de beste keren gehad. Ik was zelfs klaargekomen, dat hadden ze nog nooit gehoord!

Na twee maanden begon het Rik echter op te vallen: ik kwam eigenlijk enkel klaar als ik vanboven zat. Missionaris was het altijd net niet, hondjes al helemaal niet... Ik had er nog nooit over nagedacht. 
Later die avond bleek waarom. Ik zat bovenaan, had een goed ritme, en was dichtbij een orgasme. Tot Rik besloot om het letterlijk in eigen handen te nemen: hij zette zijn duim tegen mijn clitoris, en ik vloeg inderdaad tot tegen het plafond. Rik heeft namelijk een hoogslaper.

Blijkt nu dat ik een heel gevoelige clitoris heb. De reden dat ik klaarkom als ik vanboven zit, is omdat ik dan controle heb, niet over Rik, maar over het ritme, de druk...Een beetje te snel, een beetje te veel rechtstreekse druk, en mijn zin is spontaan over.

We kunnen er allebei wel mee lachen, en Rik doet zijn uiterste best om er rekening mee te houden. Bij het voorspel houd ik vaak mijn ondergoed aan, of werkt hij om mijn clitoris heen, en hij staat erop dat ik elke keer toch even vanboven zit tijdens de seks. Blijkbaar zien mijn borsten er vanuit die hoek ook heel goed uit, dus ziet hij alleen maar voordelen.
Onze nieuwste uitdaging? Een ander standje zoeken dat het ook doet voor mij, en waar ik niet al het werk moet doen. We doen al uitgebreid onderzoek.

Mellie, 21 jaar

Geschreven door Geertje De Backer