'Nee, niet doen!', maar het was al te laat. Eén beweging van zijn hand en ik vloog ik tot tegen het plafond. 

Ik begin echt hoe langer hoe meer te denken dat mijn intieme delen anders geprogrammeerd zijn. Waar mijn vriendinnen allemaal klagen over hoe hun hen nooit wil vingeren of beffen, moet ik er niet aan denken dat Rik nog maar in de buurt komt van mijn clitoris.

Rik is mijn eerste echte vriendje, en dus ook de eerste op heel veel andere gebieden. Dat betekent niet dat ik voor hem nog nooit een orgasme had. Ik kon daar prima zelf voor zorgen.

De eerste keer dat Rik en ik seks hadden, was geweldig. Ik was in mijn vriendinnengroepje zowat de laatste die eraan begon. Maar als ik het nadien zo hoorde, had ik ook één van de beste keren gehad. Ik was zelfs klaargekomen. Dat hadden ze nog nooit gehoord!

Na twee maanden begon het Rik echter op te vallen: ik kwam eigenlijk enkel klaar als ik vanboven zat. Missionaris was het altijd net niet, hondjes al helemaal niet... Ik had er nog nooit over nagedacht. 

Later die avond bleek waarom. Ik zat bovenaan, had een goed ritme en was dichtbij een orgasme. Tot Rik besloot om het letterlijk in eigen handen te nemen: hij zette zijn duim tegen mijn clitoris. En ik vloog tegen het plafond. Letterlijk. Want Rik heeft namelijk een hoogslaper.

Blijkt nu dat ik een heel gevoelige clitoris heb. De reden dat ik klaarkom als ik vanboven zit, is omdat ik dan controle heb. Ik beslis het ritme én de druk. Een beetje te snel, een beetje te veel rechtstreekse druk en mijn zin is spontaan over.

We kunnen er allebei wel mee lachen, en Rik doet zijn uiterste best om er rekening mee te houden. Bij het voorspel houd ik vaak mijn ondergoed aan, of werkt hij rond mijn clitoris heen. Nu staat hij erop dat ik elke keer toch even vanboven zit tijdens de seks. Blijkbaar zien mijn borsten er vanuit die hoek ook heel goed uit, dus ziet hij alleen maar voordelen.

Onze nieuwste uitdaging? Een ander standje zoeken dat het ook doet voor mij, en waar ik niet al het werk moet doen.

Mellie, 21 jaar

Lees meer over het vrouwelijk orgasme