Man tot man vertelde mijn goede maat mij dat er stimulerende peniscrèmes bestonden. Ik wilde dat graag eens proberen.

Het idee van extra intense seks wond me wel op. Daarom had ik mijn stoute schoenen aangetrokken en was zo'n crème in een seksshop een paar steden verderop gaan kopen. De naam was iets in de aard van "hot 'n spicy: megahete monsterpenis". Daar besloot ik me niet aan te storen. De crème zou me een warme, lustopwekkende sensatie bezorgen als ik hem op mijn eikel en schacht zou smeren. Het uurtje voor de date met mijn vriendin leek me het ideale moment voor het testen ervan. Ik dacht dat het me in de stemming zou brengen. Dat en mijn stoute gedachten aan haar mooie vormen waren het perfecte voorspel. Die avond zou ik gegarandeerd fantastische seks hebben.

De eerste twee minuten voelde ik niets. Dat niets ging over in een aangenaam warm gevoel, lekker! Na vijf minuten werd het echter nog warmer. Het hield niet op: het bleef warmer worden en steeds onaangenamer. Op den duur voelde het alsof heel mijn penis in lichterlaaie stond. Help! Brandweer!

Uiteindelijk besefte ik dat ik mijn teergeliefde geslachtsorgaan zelf zou moeten blussen. Ik ben naar de badkamer gestrompeld en heb mijn penis onder de koude kraan gehouden. Intussen was het al laat. Mijn vriendin zou bijna arriveren. Ik zou haar met het schaamrood op de kaken moeten vragen om mij naar het ziekenhuis te brengen. Uiteindelijk is het branden gestopt. Mijn penis hing er uitgeblust bij. De seks die ik in mijn gedachten had, is voorlopig uitgesteld.

Tom, 18 jaar