Volgens Goedele Liekens “is pijpen je liefde tonen." Behalve als je mij graag ziet. Ik ben een man en ik word niet graag gepijpt. 

There. I said it. Zo een likje of kusje tussendoor, ça va! Dat vind ik wel lekker. Maar zo’n hele sessie gezuig aan mijn kleine vriend… Nee. 

Of ze nu een lief zijn of een schatje voor een nachtje, of ze nu man of vrouw zijn: het maakt niet uit. Pijpen doet me niet zoveel. Het is ook al gebeurd dat ik mijn stijve er door verloor omdat het liefje in kwestie toch door wilde gaan.

Ik bef en pijp zelf wel graag, dat is het probleem niet. Mits de ander er maar van geniet natuurlijk. Ik heb ook niet één of ander trauma door een partner met een beugel of zo. Velen begrijpen het niet. ‘Het is toch lekker? Het is toch leuk?’ Ik weet wel wat leukers dan naar iemands achterhoofd te kijken terwijl ik m’n best doe om opgewonden te blijven. Helemaal omdat ik heel andere dingen met die ‘iemand’ wil doen waar we allebei meer plezier van gaan hebben. Ik heb het er wel eens met een maat over gehad en hij snapte me ook niet. Ik zou gewoon nooit ‘goed gepijpt’ zijn en vast wel eens iemand tegenkomen die het écht goed kon. Dan zou ik wel van gedachten veranderen. 

En dan heb je nu dat idee van “Pijpen is je liefde tonen.” Ik ben nu al bang voor de prestatiedrang die sommigen gaan hebben. Gelukkig is mijn huidig lief, een meisje, niet zo. Toen ik het haar vertelde, vroeg ze alleen wat ik dan wel graag heb. Ze heeft me wel zitten pesten met die column van Goedele. Dat ik het haar wel moeilijk maakte om haar liefde te tonen. Ik heb haar toen op schoot getrokken en gezegd dat ze natuurlijk wél op een andere manier mijn penis mag aanbidden. 

Ik wil maar zeggen: er bestaan mannen die niet graag gepijpt worden en nee, dat hoeft niet aan jou te liggen of aan één of ander trauma. Niet iedere man zit er op te wachten.

Jeroen, 21 jaar